Liste des indicatifs téléphoniques internationaux par pays

Avy amin'i Wikipedia
Hanketo: Fikarohana, karohy

Lisitry ny laharana tokony atao raha te-hiantso an-tarobihy any am-pita.


Ireto ny lisitry ny laharana tokony atao raha te-hiantso an-tarobihy ivelan'ny tany misy anao. Lisitra notontonsain'ny "Union internationale des télécommunications" tamin'ny 1 febroary 2004.


Faritra 1 - Etazonia, Kanada, Antilles[hanova | hanova ny fango]


Laharana Tany
+1-264 Anguilla
+1-268 Antigua-et-Barbuda
+1-242 Bahamas
+1-246 Barbade
+1-441 Bermudes
+1 Canada
+1-345 Îles Caïmanes
+1-767 Dominique
+1 États-Unis
+1-473 Grenade
+1-671 Guam
+1-876 Jamaïque
+1-670 Îles Mariannes du Nord
+1-664 Montserrat
+1-787 sy +1-939 Porto Rico
+1-809 sy +1-829 République dominicaine
+1-869 Saint-Christophe-et-Niévès
+1-758 Sainte-Lucie
+1-784 Saint-Vincent-et-les Grenadines
+1-684 Samoa américaines
+1-868 Trinité-et-Tobago
+1-649 Îles Turques et Caïques
+1-340 Îles Vierges américaines
+1-284 Îles Vierges britanniques

Faritra 2 - Afrika[hanova | hanova ny fango]


Indicatif Tany
+212 Maroc
+213 Algérie
+216 Tunisie
+218 Libye
+220 Gambie
+221 Sénégal
+222 Mauritanie
+223 Mali
+224 Guinée
+225 Côte d'Ivoire
+226 Burkina Faso
+227 Niger
+228 Togo
+229 Bénin
+230 Maurice
+231 Liberia
+232 Sierra Leone
+233 Ghana
+234 Nigeria
+235 Tchad
+236 République centrafricaine
+237 Cameroun
+238 Cap-Vert
+239 Sao Tomé-et-Principe
+240 Guinée équatoriale
+241 Gabon
+242 République du Congo
+243 République démocratique du Congo
+244 Angola
+245 Guinée-Bissau
+246 Diego Garcia
+247 Ascension
+248 Seychelles
+249 Soudan
+250 Rwanda
+251 Éthiopie
+252 Somalie
+253 Djibouti
+254 Kenya
+255 Tanzanie
+256 Ouganda
+257 Burundi
+258 Mozambique
+260 Zambie
+261 Madagasikara
+262 Réunion
+263 Zimbabwe
+264 Namibie
+265 Malawi
+266 Lesotho
+267 Botswana
+268 Swaziland
+269 L'archipel des Comores : Comores sy Mayotte
+27 Afrika atsimo
+290 Sainte-Hélène
+291 Érythrée
+297 Aruba
+298 Îles Féroé
+299 Groenland

Faritra 3 - Eoropa[hanova | hanova ny fango]


Laharana Firenena
+30 Grèce
+31 Pays-Bas
+32 Belgique
+33 Frantsa
+34 Espagne
+350 Gibraltar
+351 Portugal
+352 Luxembourg
+353 Irlande
+354 Islande
+355 Albanie
+356 Malte
+357 Chypre
+358 Finlande
+359 Bulgarie
+36 Hongrie
+370 Lituanie
+371 Lettonie
+372 Estonie
+373 Moldavie
+374 Arménie
+375 Biélorussie
+376 Andorre
+377 Monaco
+378 Saint-Marin
+379 Vatican
+380 Ukraine
+381 Serbie
+382 Monténégro
+385 Croatie
+386 Slovénie
+387 Bosnie-Herzégovine
+389 Macédoine
+39 Italie

Faritra 4 - Eoropa[hanova | hanova ny fango]


Laharana Pays
+40 Roumanie
+41 Suisse
+420 République tchèque
+421 Slovaquie
+423 Liechtenstein
+43 Autriche
+44 Royaume-Uni
+45 Danemark
+46 Suède
+47 Norvège
+48 Pologne
+49 Allemagne

Faritra 5 - Meksika, Amerika afovoana sy atsimo, Antilles[hanova | hanova ny fango]


Laharana Firenena
+500 Îles Malouines
+501 Belize
+502 Guatemala
+503 Salvador
+504 Honduras
+505 Nicaragua
+506 Costa Rica
+507 Panama
+508 Saint-Pierre-et-Miquelon
+509 Haïti
+51 Pérou
+52 Mexique
+53 Cuba
+54 Argentine
+55 Brésil
+56 Chili
+57 Colombie
+58 Venezuela
+590 Guadeloupe
+591 Bolivie
+592 Guyana
+593 Equateur
+594 Guyane française
+595 Paraguay
+596 Martinique
+597 Suriname
+598 Uruguay
+599 Antilles néerlandaises

Faritra 6 - Pasifika atsimo sy Oseania[hanova | hanova ny fango]


Laharana Firenena
+60 Malaisie
+61 Australia
+62 Indonesie
+63 Philippines
+64 Nouvelle-Zélande
+65 Singapour
+66 Thaïlande
+670 Timor oriental
+672 Tany ivelan'i l'Australia
+673 Brunei
+674 Nauru
+675 Papouasie-Nouvelle-Guinée
+676 Tonga
+677 Salomon
+678 Vanuatu
+679 Fidji
+680 Palaos
+681 Wallis-et-Futuna
+682 Iles Cook
+683 Niue
+684 Samoa américaines
+685 Samoa
+686 Kiribati
+687 Nouvelle-Calédonie
+688 Tuvalu
+689 Polynésie française
+690 Tokelau
+691 Micronésie
+692 Marshall

Faritra 7 - Rosia sy manodidina[hanova | hanova ny fango]


Laharana Firenena
+7 Rosia
+7 Kazakhstan

Faritra 8 - Farany atsinanana[hanova | hanova ny fango]


Laharana Firenena
+81 Japon
+82 Corée du Sud
+84 Viêt Nam
+850 Corée du Nord
+852 Hong Kong
+853 Macao
+855 Cambodge
+856 Laos
+86 Sina
+880 Bangladesh
+886 Taïwan

Faritra 9 - Asia afovoany sy atsimo, Proche sy Moyen-Orient[hanova | hanova ny fango]


Laharana Firenena
+90 Turquie
+91 Inde
+92 Pakistan
+93 Afghanistan
+94 Sri Lanka
+95 Birmanie
+960 Maldives
+961 Liban
+962 Jordanie
+963 Syrie
+964 Irak
+965 Koweït
+966 Arabie saoudite
+967 Yémen
+968 Oman
+970 natokana ho an'ny Autorité palestinienne
+971 Emirats arabes unis
+972 Israely
+973 Bahreïn
+974 Qatar
+975 Bhoutan
+976 Mongolie
+977 Népal
+98 Iran
+992 Tadjikistan
+993 Turkménistan
+994 Azerbaïdjan
+995 Géorgie
+997 Kirghizstan
+998 Ouzbékistan